Wie zijn wij

Al sinds 1988 bent u van harte welkom bij Dans- en Partycentrum Overeem!

Onder begeleiding van enthousiaste docenten bied Dans- en Partycentrum Overeem veel dansvormen aan. Een greep uit de dans vormen zijn:

Ballroom (Quickstep, Engelse Wals, Tango, Slow Foxtrot en Weense Wals)
Latijns-Amerikaans (Cha cha cha, Ruma, Jive, Samba en Pasodoble)

American Smooth
Salsa
Rock & Roll

Dans- en Partycentrum Overeem heeft als visie, U als tevreden klant. Daarom staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Dansen is natuurlijk leuk en wij kunnen u daar niet genoeg over vertellen. De cursussen worden in een ontspannen sfeer gegeven. U komt tenslotte voor uw plezier! Meer informatie over cursussen vind u bij de cursusinformatie.

Maar er is natuurlijk meer, want wanneer u gaat trouwen heeft u een openingsdans nodig. Bij Dans- en Partycentrum denken we volledig met u mee. We helpen u met het maken van de choreografie en als nodig met de muziek. Er zijn interessante pakketten speciaal voor het bruidspaar! Kijk bij de openingsdans voor meer informatie

Het is mogelijk om Dans- en Partycentrum Overeem te boeken voor uw feest of partij. Er zijn twee zalen beschikbaar de grote zaal is rechthoekig en de kleine zaal is vierkant. Dus zoekt u een geschikte locatie voor uw feest, bruiloft of bijeenkomt informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bekijk de Sfeerimpressies van het Partycentrum
Dans- en Partycentrum Overeem is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dansleraren (NVD) en de NADB, lid van NOC*NSF en de International DanceSport Federation (IDSF)