Partners

Naast het geven van danslessen en het verzorgen van feesten hebben wij nog vele partners waarmee wij vele activiteiten mogelijk maken. Hieronder vindt u daar een overzicht van en welke rol wij daarin spelen.

Index

G&G Opleidingen

G&G Opleidingen is één van de meest toonaangevende opleidingsbedrijven als het gaat om BHV- en EH-opleidingen. Naast het geven van de opleidingen op lokatie worden deze ook regelmatig gegeven in één van onze zalen in Lelystad.

Aanvullende informatie

 

BDDance shoes

BDDance shoes is sinds kort onze nieuwe partner in dansschoenen. Deze kwalitatief zeer goede schoenen zijn bij ons te bestellen en worden vervolgens op zeer korte termijn afgeleverd. Ook is in overleg het personaliseren van de schoenen mogelijk; materiaal, kleur, hakhoogte, zool aanpassingen, alles is mogelijk.

Aanvullende informatie

 

GO! Kinderopvang

GO! Kinderopvang beschikt over onder andere kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, daarnaast verzorgt het ook buitenschoolse activiteiten. Een aantal van deze activiteiten worden door ons verzorgt. Zo zijn de vele kinderen van uiteenlopende leeftijden verzekerd van hun wekelijkse portie bewegen, in dit geval in de vorm van dans.

Aanvullende informatie

GOkinderopvang