Agenda

Datums voor het vrijdansen worden op dit moment door een storing niet meer in een agenda weergegeven

Vrijdansen bij Dans- en Partycentrum Overeem betekent dansplezier voor iedereen die passie heeft voor Ballroom en Latin dansen. Kom gerust binnen, en dans je eigen programma’s. De entree is gratis, in sommige gevallen zoals bij evenementen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Dit wordt uiteraard vermeld!
Kom samen met mede dansers, familie of vrienden bij ons langs. Onder het genot van een drankje is er voldoende gelegenheid om lekker te ontspannen en bij te praten. Wij hanteren voor het vrijdansen geen dresscode. Echter verzoeken wij om buitenschoenen te wisselen voor dansschoenen of schoenen die niet buiten gedragen worden.

Datums vrijdansen:
– zaterdag 11 mei va. 20:30 uur
zaterdag 1 juni va. 20:30 uur
– zaterdag 29 juni va. 20:30 uur

Bijzondere datums:
– oefenavond i.v.m. afdansen: dinsdag 21 mei va. 20:00 uur
– oefenavond i.v.m. afdansen: vrijdag 24 mei va. 20:00 uur
– afdansen zaterdag 25 mei

Veel gestelde vraag bij het afdansen; “wat moet ik aantrekken?” Wij hebben daarvoor een aantal tips:

Trek vooral aan wat je lekker zit. Je danst wel af voor een jurylid en hij beoordeeld natuurlijk jullie dansen. Het is wel zo dat een mooie outfit het plaatje compleet maakt. Doorgaans wordt door de heer daarom een pantalon met een overhemd gedragen. De dames dragen doorgaans een jurk of een rok. Twijfel je of de gekozen kleding passend is bij het evenement. Schroom niet en schiet een van de teamleden even aan. Zij kunnen je zeker tips geven.